Menu
Er ging iets fout, probeer het opnieuw
 • INPAKKER SNIJBLOEMEN (M/V) 24-30 P/WK

  Kom jij ons team versterken?

   

  Sinds 1973 is P van Dam een toonaangevende importeur en exporteur van snijbloemen. Een echt familiebedrijf dat gaat voor kwaliteit. P van Dam is een groeiende exporteur van snijbloemen in West Europa en levert aan verschillende groothandelaren, lijnrijders en grote bloemisten.

   

  Vanuit onze vestiging in het Westland, werken wij dagelijks hard om onze klanten optimaal te bedienen. In een dynamische en veranderende markt investeren wij continu in moderne systemen en de kwaliteit van onze dienstverlening. Vanwege onze groei en ambities voor de toekomst zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

   

  INPAKKER SNIJBLOEMEN (M/V) 24-30 P/WK

   

  Jouw werkzaamheden

  Je komt te werken in een klein team dat met name klanten verwerkt voor de Engelse markt. Wij leveren maatwerk en verwerken de bestellingen op verschillende manieren. Als inpakker zorg je ervoor dat onze klanten de bloemen krijgen die worden besteld en dat deze in een optimale conditie aankomen op de plaats van bestemming. Naast het inpakken van de bestellingen, zul je op bepaalde momenten ook meehelpen met het “order-picken” van de bestellingen.

   

  Wat vragen wij

  Ervaring met het inpakken van bloemen

  Goede beheersing van de Nederlandse taal

  Een positieve instelling

  Nauwkeurig kunnen werken

   

  Wat bieden wij

  Een leuke baan bij een groeiende organisatie, met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Interesse, of meer weten: neem contact op met Stella Koorneef – stella@pvandambv.nl

 • ALLROUND SUPPORT MEDEWERKER IT (M/V) 40 UUR P/WK

  Kom jij ons team versterken?

   

  P van Dam is een groeiende importeur en exporteur in de bloemenbranche, een échte specialist die maatwerk levert aan zijn klanten. Vanuit onze vestiging in het Westland werken wij dagelijks hard om onze klanten optimaal te bedienen. In een dynamische en veranderende markt investeren wij continu in moderne systemen en de kwaliteit van onze dienstverlening, om deze reden zijn wij op zoek naar een enthousiaste & gedreven:

   

  ALLROUND SUPPORT MEDEWERKER IT (M/V) 40 UUR P/WK

   

  Jouw werkzaamheden

   

  In onze bedrijfsvoering speelt IT een steeds grotere rol, dankzij onze slagkracht op het gebied IT maken wij het verschil in de markt.

  Als support medewerker IT ben je het eerste aanspreekpunt in de organisatie voor alle vragen rondom ons software pakket Florisoft. In deze rol ben je dagelijks bezig om onze processen te stroomlijnen voor onze collega’s en klanten. Naast de dagelijkse werkzaamheden werk je ook mee aan mooie projecten voor de langere termijn.

   

  Wat vragen wij

   

  IT-achtergrond met minimaal een afgeronde MBO ICT-opleiding

  Klant- en oplossingsgericht, teamspeler en nauwgezet

  Kennis van de bloemenbranche

  Een analytisch vermogen

  Goed kunnen luisteren

  Heldere communicatie

  Presteren onder druk
  Technisch werken wij met

   

  Windows 10

  Windows Server 2012
  Florisoft
  Trello

   

  Wat bieden wij

   

  Een uitdagende baan bij een groeiende organisatie, met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Interesse, of meer weten: neem contact op met Job Tjabringa – info@pvandambv.nl

Wie worden je collega’s?