Menu
Er ging iets fout, probeer het opnieuw

Nacht

03.00

Aanbod in kaart brengen

Iedere dag starten onze inkopers met het in kaart brengen van het aanbod. Per product wordt er vastgesteld waar wij dit het beste kunnen kopen. Via onze preferred suppliers, eigen importlijnen en de 3 veilinglocaties kopen wij iedere dag een aantrekkelijk assortiment aan bloemen. Voordat de veiling start zijn de bestellingen verwerkt in het systeem en worden interessante partijen aangevinkt in het veilingsysteem.

Ochtend

06.00

Inkopers gaan aan de slag

Na het voorbereidende werk vroeg in de ochtend, begint de veiling om 06.00 uur. Het klokinkopen gaat nu beginnen. Op de veilingen in Aalsmeer, Westland en Rijnsburg kopen wij vanuit onze dealingroom via KOA onze producten in. Tijdens het veilproces wordt er snel geschakeld tussen de verschillende veilingen en worden de klanten op de hoogte gebracht van de verschillende aanbiedingen.

Zodra er een product voor de voorraad wordt gekocht verschijnt deze direct in onze webshop om in te kopen.

Ochtend

10.00

Bloemen komen binnen

Gedurende de ochtend komen de bloemen via de verschillende leveranciers binnen. Bij aankomst worden de producten gecontroleerd op aantal en kwaliteit. Indien nodig maken wij een livefoto van een product en kan je bij deze partijen dus precies zien wat je koopt!

Na het binnen melden van de partijen worden de bloemen in de koelcel op locatie gezet. Ieder product heeft een unieke voorraadplek in de koelcel, waardoor de orders makkelijk verzameld kunnen worden met ons efficiënte order-picksysteem. Onze logistiek zorgt ervoor dat de deadlines per klant en zending goed in worden geschat. Hierdoor vertrekt jouw zending altijd op tijd.

Middag

13.00

Transport klaarmaken

Zodra een bestelling is verzameld in onze koelcel worden de bloemen verwerkt op de manier zoals jij wilt. In onze geconditioneerde werkruimte hebben wij verschillende afdelingen die ieder een eigen specialisatie hebben:

  • Ombossen en mengen
  • Inrollen
  • Inpakken in dozen
  • Vliegzendingen
  • Karren droog klaarmaken
  • Karren opbouwen met veilingfust
  • KOA verwerking

Volgende dag

00.00

Bestelling wordt geleverd

Vroeg in de middag worden de vrachtwagens geladen om de bloemen zo snel mogelijk op de plaats van bestemming te krijgen. Het afleveren van de zendingen gaat altijd in overleg met de klant, samen wordt gekozen voor de beste logistieke oplossing.

Na het succesvol afleveren van de order, gaan wij graag weer hard aan de slag voor de volgende dag!