Menu
Er ging iets fout, probeer het opnieuw

Groothandel

Het juiste product tegen de beste prijs

Hieronder is een overzicht van wat wij voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen:

  • Klant specifieke verwerking / verpakking van zendingen
  • Ombossen  en mengen van producten
  • Producten voorzien van (prijs) labels
  • Inkopen automatisch inlezen in jouw software
  • Inzicht in uw koopgedrag met rapporten
  • Shop-in-shop module voor jouw klanten
  • Persoonlijke aandacht
  • Samen juist inkopen
  • KOA kopen

Als groothandelaar ben je iedere dag op zoek naar de juiste producten die passen bij de wensen van jouw klanten. In overleg met onze klanten koopt P van Dam iedere dag een aantrekkelijk assortiment aan bloemen. Door de jaren heen hebben onze inkopers een netwerk samengesteld van preferred suppliers met wie wij graag samenwerken. Hierdoor weet jij precies welke kwaliteit en versheid je van ons kunt verwachten. In een markt met dagprijzen is geen dag hetzelfde en onze inkopers spelen hier actief op in. Ze zorgen ervoor dat ons assortiment goed meebeweegt met het prijspeil in de markt. Hierdoor kan jij met vertrouwen jouw eigen klanten tegen de juiste prijs bedienen.

P van Dam staat voor een persoonlijke aanpak en daarom heeft iedere klant een eigen contactpersoon binnen onze organisatie. Samen met jouw contactpersoon stem je alle belangrijke bestellingen af en ga je op zoek naar interessante aanbiedingen. Samen maken wij het verschil!

Via onze webshop kun je op een gemakkelijke manier uit onze voorraad kopen en zien wat er beschikbaar is. Het is ook mogelijk om via onze bestellijst producten vers voor de volgende dag te bestellen. Van veel producten maken wij livefoto’s, zodat je kunt zien wat je koopt. Ook via je tablet en telefoon, dat is wel zo makkelijk! In de webshop zijn er ook diverse koppelingen mogelijk met onze importafdeling, kwekers en FloraMondo van de veiling.

Altijd al zelf willen kopen via de veiling? Vraag vrijblijvend naar de voorwaarden om zelf via KOA te kopen en wij maken graag een aanbieding op maat.

Als leverancier denkt P van Dam ook graag mee met jouw bedrijf. Wij bieden diverse oplossingen om jouw bedrijf te ontzorgen en de aankopen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Marcel van Gelderen

Salesmarcel@pvandambv.nl